Master Card VISA
      

7. MELLÉKLET: LATOGATOI TAJEKOZTATO KAMAERA ALKALMAZASAROL 7_BOTL 2018.05.25.
7. számú melléklet
 
 
TÁJÉKOZTATÓ
KAMERÁS  MEGFIGYELŐRENDSZER ALKALMAZÁSÁRÓL
 
 
1. A Társaság a táblával jelzett helyiségeiben boltban az emberi élet, testi épség, személyi szabadság, az üzleti titok védelme és vagyonvédelem  céljából elektronikus megfigyelőrendszert alkalmaz, amely kép- és hangrögzítést és tárolást is lehetővé tesz.  A kamera rögzíti az Ön magatartását is.
 
2. A megfigyelőrendszer használatának jogalapja: a Társaság jogos érdekeinek érvényesítése és az Ön önkéntes hozzájárulása. Amennyiben Ön a megfigyelt területre e tájékoztatás ellenére bemegy, ezzel hozzájárulása megadottnak tekintendő a kép- hangfelvétel készítéshez.
 
3. A felvétel tárolásának helye: a Társaság székhelye. 9621 Ölbő, Petőfi Sándor utca 2.
 
4. A tárolás időtartama: 3 munkanap.
 
5. Az, akinek jogát vagy jogos érdekét a kép-, hang-, vagy a kép- és hangfelvétel adatának rögzítése érinti, a kép-, hang-, valamint kép- és hangfelvétel rögzítésétől számított három munkanapon belül jogának vagy jogos érdekének igazolásával kérheti a Társaságtól, hogy az adatot a kamerát üzemeltető ne semmisítse meg, illetve ne törölje.
 
6. A rendszert kezelő neve:   Hartwig Tamás
telefonszáma:                      +36/30/929-1143
 
7. Az adatok megismerésére jogosult személyek: Ügyvezető, boltvezető, a kamera kezelőszemélyzete.
 
8. Az Ön jogait és jogérvényesítésének rendjét  az Adatkezelési Tájékoztató tartalmazza, amelyet a www.olboihorgaszto.hu tekinthet meg.
 

 

vissza